Proizvodi
    >  Servo tester šipova
    >  Data loger
    >  Konstrukcija mostova
    >  Brza gradnja objekata
    >  Dizanje platformi
    >  Servo tehnika
   Foto galerije
   Download
   Reference
   O nama
   Kontakt

fast construction
english

Saradnja sa nama

Danas je 23. Apr. 2024.

 

Saradnja sa nama

Želimo da Vas obavestimo da je naša kompanija Delta Electronics specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i primenu elektrohidrauličkih sistema za dizanje teških tereta u građevinarstvu i naftnoj industriji. Ovu tehnologiju smo vec koristili i imamo praktičnog iskustva. Naša želja je da ovu tehnologiju primenimo intenzivnije i da proširimo prostor delovanja, tako da su nam za tu misiju potrebni saradnici, koji će nam pomoći u toj nameri. Možete nas zastupati i za Jack Up elektrohidraulički sistem za sinhronizovano dizanje i spuštanje naftne platforme opisano niže na ovoj stranici..
Link na kome je prikazana simulacija nagurivanja mosta.

Kako postati naš saradnik?

Prvi korak bi svakako bio da se upoznate sa našim sistemom: čemu služi, kako radi, koje su prednosti...Dovoljno je da shvatite samo princip i na našem sajtu postoji animacija i fotografije da to shvatite. Nije potrebno da razumete u detalje kako sve radi, jer je to naš posao i mi bi preuzeli pregovore sa krajnjim korisnikom oko tehničkih detalja. Vaš zadatak bi bio da animirate građevinske projektne biroe i građevinske kompanije, izvođače radova, koji bi mogli biti zainteresovani za ovakav savremen način gradnje betona. Trebalo bi im predstaviti sistem čemu služi i kako radi i koje su prednosti ovakvog načina gradnje. Uputiti ih da pogledaju animaciju, posete naš web sajt, kontaktiraju nas. Kampanju možete sprovoditi po vašoj želji: direktnim kontaktima, internetom, Vašim web sajtom...
Ovde pogledajte pojednostavljenu animaciju kako sistem radi

Vaša nagrada?

Naravno, u današnje vreme se ništa ne radi bez naknade, pa je normalno vaše očekivanje. Zbog raznih specifičnosti u izboru opreme i mogućih cena opreme, molimo Vas da u neposrednoj komunikaciji utvrdimo procentualni iznos provizije po ugovorenoj opremi. Svakako ćemo ceniti Vaš rad i u direktnom kontaktu sa nama možete steći predstavu kakva bi provizija bila u slučaju realizacije nekog ugovora preko vas (bilo da ste pravno ili fizičko lice). Dakle, Vaš posao bi bio da predstavite potencijalnom klijentu naš proizvod i u slučaju zainteresovanosti nas obavestite i prosledite kontakt ka nama na pregovore o tehničkim detaljima. Kada dođemo do ugovora i realizacije stičete pravo na dogovorenu proviziju.

Naftna industrija

Proizveli smo i implementirali takozvani Jack Up elektrohidraulički sistem za automatsko podizanje i spuštanje naftne platforme/barže od 1500 Tona za kompaniju Zammit Group sa Malte.
Ovde pogledajte fotografije reference dizanja naftne platforme

Ako se odlučite da želite neki vid saradnje molimo vas da nam se obratite Email porukom, da uspostavimo kontakt, kako bi utvrdili model saradnje, koji će odgovarati obema stranama.

sinhro lift      dizanje betona      naftna platforma
 
     


O nama  |   Servo tester šipova  |   Data loger  |   Konstrukcija mostova  |   Brza gradnja objekata  |   Dizanje platformi  |   Servo tehnika  |   Kontakt

zaglavlje dole